Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Mijn baasje houd mij aan het lijntje

Mijn baasje houd mij aan het lijntje

01-08-2022

Ik had jullie de vorige keer beloofd om meer uitleg te geven hoe je een hond aan leert van niet alles zomaar op te eten.

Je kan dit oefenen om een sleeplijntje aan te doen en je legt wat spullen met opzet op de grond, bijvoorbeeld een sok, borstel of sponsje. Wanneer de hond een van de spul en wil pakken zeg je “nee dat mag niet” en haal je hem in met het touwtje. Als hij er dan vanaf blijft krijgt hij een snoepje.

Zo leer je een hond dat hij niet alles zomaar kan pakken wat die wiI zonder rekening te houden met zijn baasje. Maar wat ook heel belangrijk is, is dat honden ook eerst wat energie kwijt moeten voor dat ze goed kunnen leren anders geven ze aan al die commando’s geen gehoor.

Daarom vertel ik je in mijn volgende verhaal hoe mijn hond zijn raakt energie kwijtraakt zonder dat hij nog meer opgefokt raakt.

Dus als je mijn story’s blijft lezen kan je heel veel info halen om op een gemakkelijke manier je hond dingen aan te leren en te leren begrijpen wat mensen van hun verwachten wij spreken niet dezelfde taal als hun.

Lead more Follow Less

voor info: thebark@outlook.be | 0475311909

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11084 Gonissen-de lee bv (new life schoonheidssalon)