lezersacties van nederland bruist

10% korting op onze tantra massage

10% korting op onze tantra massage

01-06-2022

TANTRA MASSAGE: Door het intensieve contact dat de masseuse met je lichaam maakt, ontstaat er een bepaalde roes tussen lichaam en geest. Zo wordt een erotische lust opgewekt en vastgehouden gedurende de gehele massage om uiteindelijk naar een hoogtepunt toe te werken. Dit in combinatie met een erotische Body 2 Body massage, een beleving die veel dieper gaat dan snel naar een orgasme toewerken. Een van de belangrijkste uitgangspunten van tantra is het behoud van de seksuele energie.

Met speciale technieken zullen onze masseuses ervoor zorgen dat je iedere keer heel dicht bij een hoogtepunt komt, maar dit toch nog net even iets langer weet uit te stellen. Kom genieten!

Wat moet je doen om te kunnen genieten van deze mooie Bruist Deal?
Bij binnenkomst laat je een foto zien van de advertentie uit Bruist magazine van juni

Meer informatie over deze Bruist Deal?
Vraag naar de voorwaarden bij YU&MI
Leenderweg 135, Eindhoven NL  |  +31 40-2125669  |  www.yumi.nl

Wil jij op de hoogte blijven van al onze Bruist Deals?
Meld je dan HIER aan voor onze nieuwsbrief.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).