lezersacties van nederland bruist

Maak kans op het boek Valse verlangens en bloedende harten van Sol Bouzamour

Maak kans op het boek Valse verlangens en bloedende harten van Sol Bouzamour

01-06-2022

Een actueel verhaal over liefde en loyaliteit in een harde wereld, de weerspiegeling van de maatschappij hoe we met elkaar omgaan, discriminatie, de verschillen in klassen, maar vooral over de zoektocht naar eigen identiteit. Sol neemt je mee in een eigentijds realistisch liefdesepos vol geweld, vriendschap, loyaliteit, verraad en heel veel seks.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie prijs?
Like de Facebookpagina
van Nederland Bruist en van het magazine uit jouw regio. Tag je vrienden in dit bericht, zodat zij ook op de hoogte zijn van deze leuke actie! Of stuur je gegevens o.v.v #BOEK naar prijsvraag@nederlandbruist.nl.

Deze actie loopt van 1 tot en met 30 juni 2022. De winnaar zal in de loop van de maand bekend worden gemaakt.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze lezersacties?
Meld je dan HIER aan voor onze nieuwsbrief.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).