01-06-2022
Hoe we de Spaanse keuken zouden omschrijven? Heel simpel, als verrukkelijk! Alleen al bij het denken aan al die overheerlijke tapas die je overal in Spanje kunt eten, loopt bij ons het water in de mond. In Costa del Sol zijn er aan tapasbarretjes en -restaurants geen gebrek. Maar daarnaast valt er op culinair gebied nog veel meer heerlijks te proeven.
Helemaal als je een liefhebber bent van vis, zit je in Costa del Sol goed. De vis lijkt hier vrijwel rechtstreeks vanuit de zee op je bord te komen, zo vers is het aanbod in de meeste restaurants. Ben je op zoek naar de lekkerste visrestaurants, dan kun je het best een kijkje gaan nemen vlak bij de stranden en dan met name in de oude visserswijken Pedregalejo en El Palo waar je heel wat leuke chiringuitos vindt met de lekkerste visgerechten op de kaart. Tip: probeer eens een keer de gegrilde sardines, oftewel espetos de sardinas, die zijn namelijk ontzettend populair in Costa del Sol. Ook als je geen liefhebber bent van vis, maar meer de voorkeur geeft aan vlees of alleen vegan of vegetarisch eet, biedt Costa del Sol volop keuze in restaurants. Van simpel tot luxe en uit alle windstreken van de wereld. En voor alle momenten van de dag, want Spanjaarden houden nu eenmaal van buitenshuis eten, om welke maaltijd het ook gaat. Een gewoonte die wij maar al te graag van ze overnemen, helemaal tijdens een vakantie in het bruisende Costa del Sol. Want hoe vaker je hier buiten de deur eet, hoe meer lekkers je kunt proeven.
Costa del Sol Bruist
Costa del Sol Bruist
Costa del Sol Bruist
Costa del Sol Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).