bruisende zaken

Soepel en vrij bewegen...

Soepel en vrij bewegen...

01-05-2023

Personal training wordt steeds populairder. Ook in onze praktijk in Bergen op Zoom weten we dat goede persoonlijke begeleiding bij (medische) fitness essentieel is voor herstel én fysieke voortgang. Daarom stellen wij je graag voor aan Rosa Martina, onze eigen personal trainer die altijd een stapje extra zet en daarom precies binnen de filosofie van Inspirante past.

PROFESSIONEEL, PERSOONLIJK EN EFFICIËNT

Inmiddels werkt Rosa al ruim een jaar bij Inspirante in Bergen op Zoom. Ze is een expert als het gaat om bewegen en revalideren: ‘’Mijn taak is om ervoor te zorgen dat mensen beter en vrijer kunnen bewegen. Het voornaamste onderdeel is om mensen te leren dat ze de volledige controle hebben over hun lichaam. Ook wanneer bewegen minder soepel gaat.’’

Behandelplan op maat

De begeleiding van Rosa omvat dus niet alleen fysieke training. Zoals je bij Inspirante gewend bent, werken we altijd met een behandelplan op maat. Daarom kan iedereen terecht bij Rosa voor echte persoonlijke begeleiding. Of je nu simpelweg fitter wilt leven, moet revalideren na een ongeval of een operatie of misschien zelfs een prothese hebt. We kijken altijd samen welke aanpak bij jouw situatie past om ervoor te zorgen dat je vrij(er) kunt bewegen en blijft bewegen.

Problemen voorkomen

Rosa zorgt er voor met persoonlijke programma’s voor dat ernstige problemen kunt voorkomen. Ook met allerlei soorten rug- en nekklachten, klachten aan andere gewrichten, stress of herstel tijdens of na zwangerschap ben je bij Rosa aan het juiste adres! ‘’Ik beloof geen gouden pil, maar een eerlijk advies en persoonlijke begeleiding. Zo streven we samen naar gezond, soepel en sterk lichaam, om de kwaliteit van leven, zowel fysiek als mentaal, te verbeteren.’’

Fysiotherapie | Psychosomatiek | Manuele therapie | David Spine Rug concept | (Medische) fitness | Personal Training

Louis Porquinlaan 1 Bergen op Zoom - 0164-620838 info@inspirante.nl www.inspirante.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante