bruisende zaken

Zittend werken is TOPSPORT: zorg dus goed voor je lijf, thuis en op kantoor

Zittend werken is TOPSPORT: zorg dus goed voor je lijf, thuis en op kantoor

01-02-2023

Wil jij dagelijks klachtenvrij zittend werken? Lees dan verder!

Voorkom blessureleed Beginnende klachten worden pijnlijker. Besteed je kostbare tijd en geld aan een passende werkplek. Dat is geen symptoombestrijding, maar een structurele oplossing.

Wat kan ik voor je betekenen? Ik ben paramedicus én werkplekadviseur. Als zelfstandig dealer van diverse fabrikanten van bureaustoelen, laboratorium- en werkstoelen, balanskrukken, akoestische oplossingen, zit/stabureaus en projectinrichting kan ik elke werkplek optimaal inrichten.

Uiteraard met persoonlijk advies en tegen een goede prijs.

Schaf niet ongezien iets aan maar ervaar wat het beste bij je past. Kom langs in mijn stoelen showroom, vraag een proefplaatsing aan en merk het verschil! Voor algehele projectinrichting werk ik samen met het team van Schaffenburg Office Furniture in Zwijndrecht.

Flex, thuis en op kantoor

Actie: gratis werkplek check t.w.v. € 75,- bij aanvraag van een proefplaatsing

Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom +31 610202148 | info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante