bruisende zaken

Reinigend en verjongend

Reinigend en verjongend

01-12-2021

Mensen een moment van ontspanning bieden en ze laten genieten van een behandeling, dat is telkens weer het streven van schoonheids-specialiste Jamie-Lee Verweij.

Fruitzuurpeeling

Een zuurpeeling zorgt ervoor dat de bovenste ‘dode’ huidlaag in een versneld tempo afschilfert zodat een nieuwe, gladde huid ontstaat. Wij werken met de zuren van Utsukusy, deze hebben de mooie eigenschap dat het niet branderig voelt, niet irriteert is en de huid niet gaat verschilferen.

​ Effectief bij: ● acne ● acne littekens ● photoaging ● vale huid ● fijne lijntjes ● pigmentvlekken ● grove poriën ● vlekjes ​ Zuurpeeling is een ideale behandeling voor een problematische huid.

Niet alleen verzacht en verfrist de huid met een zuurpeeling behandeling, ook verbetert het de kleur. Zuurpeeling kan het beste worden gedaan in de herfst en winter. Een zuurpeeling behandeling verfrist de huid, verwijdert dode huid, hydrateert de huid en draagt bij aan het verbeteren van de kleur en de algemene toestand van de huid.

Kortom: een zuurpeeling is erg effectief!

Ik ben Jamie-Lee Verweij, afgestudeerd Schoonheidsspecialiste Allround met als specialisaties: Wimper lifting, Henna Brows, Microneedling en BB glow.

Kom bij mij langs, ontspan en geniet niet alleen van een moment voor uzelf maar ook van de huidverbeterende behandelingen die ervoor zorgen dat uw huid weer straalt en zijdezacht aanvoelt.

Heb je interesse Maak een afspraak!

Wassenaarstraat 25 Bergen op Zoom 06-50734073 www.schoonheidssalon-jamie-lee.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante