bruisende zaken

Hét scooterwalhalla  van Amsterdam

Hét scooterwalhalla van Amsterdam

01-03-2022

Dennis Sluimer begon zeventien jaar geleden bij de importeur van Santini scooters. Santini is in de loop der tijd uitgegroeid tot het vierde scootermerk van de regio Amsterdam. In 2010 werd besloten om onder de naam Scooterspot een eigen winkel te openen. Met een mega showroom van duizend vierkante meter is Scooterspot de grootste scooterwinkel van Nederland. Scooterspot levert in heel Nederland en België. Naast Santini scooters vind je er alle A-merken die er toe doen, in alle kleuren en modellen.

1.000 M2 showroom - 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND

“Naast Santini scooters verkopen wij bij Scooterspot benzine- en elektrische scooters. Wij vertegenwoordigen de A-merken Vespa, Piaggio, Kymco, Sym, Yamaha, Niu, Segway en fat e-bikes van Super73 en Phatfour”, vertelt Dennis. “We hebben alles onder één dak in een mega showroom. Alles is meestal ook uit voorraad leverbaar.” Personaliseren is eveneens mogelijk met geheel custommade scooters. “Unieke accessoires en een specifieke lakkleur: het kan allemaal.” Ook voor accessoires als helmen, handschoenen en beenkleden kun je bij Scooterspot terecht. “Evenals voor onderhoud en schadeherstel. Tijdens het wachten kun je even rondsnuffelen in de winkel of aan je laptop werken in onze speciale wachtruimte met wifi-netwerk voor de gasten.”

Jong én oud

Scooterspot heeft op dit moment 19.000 actieve klanten in Nederland. “We zijn zeven dagen per week geopend. Jong en oud heeft ontdekt dat de scooter een heel prettig vervoersmiddel is, velen gebruiken hem om die reden niet alleen voor de fun maar ook voor het woon-werkverkeer. We mogen tevens de nodige BN-ers tot onze klantenkring rekenen. Van bekende voetballers en artiesten tot acteurs en influencers. Wie er ook binnenkomt, ons doel is om iedereen honderd procent tevreden te stellen. Ons credo is ‘We love our Customers’ en dat dragen we actief uit in het dagelijks contact met onze klanten. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.”

Kwaliteit én service

Je kunt bij Scooterspot dan ook een uitstekende service verwachten. “Zo hebben we bij onze werkplaats een haal- en brengservice en zorgen we, indien gewenst, voor tijdelijk vervoer. Ons personeel in de werkplaats volgt verder regelmatig trainingen en werkt met de nieuwste apparatuur. Daarnaast hanteren wij strikte kwaliteitsprocessen om de kwaliteit en bedrijfszekerheid te waarborgen. Door digitale technieken
- waaronder een modern ERP-systeem
- in te zetten, kunnen we bovendien effectiever werken en er het maximale uit halen, zowel voor onszelf als voor onze klanten.”

Meer dan alleen scooters

“We hebben ook motorscooters tot 500 cc en MP3 motoren. Tevens hebben we een mooi assortiment e-bikes, elektrische steps en elektrische scooters.” Naast kopen is het ook mogelijk om te huren, leasen of in termijnen te betalen.

Scooterspot is gunstig gelegen langs de ring A10, parkeren voor de deur is gratis, een proefrit maken is gratis en de showroom is 7 dagen per week open! Scooterspot BV Pilotenstraat 15 Amsterdam 020-4080850 | www.scooterspot.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Brugge (België)
Brugge (België)
Amsterdam Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Amsterdam Bruist


keukenhof (Nederland)
keukenhof (Nederland)
Amsterdam Bruist


Di-Ann City Centre Hotel
Di-Ann City Centre Hotel
Amsterdam Bruist

The Alfred Hotel
The Alfred Hotel
Amsterdam Bruist

Room Mate Aitana
Room Mate Aitana
Amsterdam Bruist

Urban Lodge Hotel
Urban Lodge Hotel
Amsterdam Bruist

Barbounia
Barbounia
Amsterdam Bruist

Kevin Bacon Bar
Kevin Bacon Bar
Amsterdam Bruist

Restobar Jacob
Restobar Jacob
Amsterdam Bruist

Baut Backstage
Baut Backstage
Amsterdam Bruist

Restaurant Bellezza
Restaurant Bellezza
Amsterdam Bruist

Nationaal Holocaustmuseum
Nationaal Holocaustmuseum
Amsterdam Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen