Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Rust uit!

Rust uit!

01-12-2021

Een dagje op en neer naar Amsterdam kan natuurlijk altijd. Maar is het niet veel leuker om daar dan ook meteen een nachtje (of meerdere nachtjes) aan vast te knopen? De stad heeft immers zo veel te bieden dat je dit nooit allemaal in één dag kunt zien en doen. Daarnaast is ook het bruisende nachtleven (normaal gesproken) een van de vele pluspunten van de stad. En daarna heb je echt geen zin meer om nog helemaal terug naar huis te moeten…

Ook op het gebied van overnachten kun je het in Amsterdam zo gek maken als je zelf maar wilt. Je vindt hier immers een aantal van de chicste hotels van het land met kamers en suites die al je verwachtingen zullen overtreffen. Helaas is deze luxe niet voor iedereen weggelegd, maar dat betekent niet dat je een overnachting in de hoofdstad dan maar moet skippen. Integendeel. Van over de top luxe tot low budget, Amsterdam heeft het allemaal. Van campings en hostels tot vijfsterrenhotels en alles daartussenin.

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te overnachten? Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen op een woonboot? De bewoners van de stad mogen een beperkt aantal dagen per jaar (aan maximaal vier gasten tegelijkertijd) hun woning en dus ook hun woonboot verhuren. De perfecte manier om je voor heel even zelf een echte Amsterdammer te wanen. Overnacht jij liever niet in andermans thuis? Geen probleem. Tussen de meer dan 41.000 (hotel)bedden zit vast wel een bed dat aan al jouw wensen voldoet!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).