Adverteren werkt!

bruisende zaken

Amsterdam

Amsterdam

01-12-2021

Amsterdam… het eerste dat de meeste buitenlanders noemen als ze het over Nederland hebben. En ook op veel Nederlanders zelf heeft de hoofdstad een bijzondere aantrekkingskracht. Want wie heeft er niet eens langs de grachten geslenterd, geshopt, musea bezocht of op een terrasje gezeten? Beantwoord je deze vraag met ‘ik’, dan raden we je echt aan om dat alsnog eens heel snel te gaan doen…

De stad wordt weliswaar steeds meer overspoeld door toeristen, maar daar kunnen we ze geen ongelijk in geven. Amsterdam heeft namelijk zo ontzettend veel te bieden. Van de zeventiende-eeuwse oude binnenstad tot de vele leuke buurten net buiten het stadscentrum, waarvan een aantal in de loop der jaren is uitgegroeid tot culinaire, creatieve of culturele hotspot. Amsterdam biedt wat dat betreft voor ieder wat wils, óók als je niet van drukte houdt. Het is een stad van ongekende mogelijkheden waar de een af en toe een dagje van geniet, terwijl de ander er het liefst nooit meer weg zou gaan.

Maar wat maakt dan dat Amsterdam zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op een ontzettend brede doelgroep. Ongetwijfeld die al eerder genoemde veelzijdigheid en de ongekende mogelijkheden, de vele bezienswaardigheden, de grachtengordel én de mensen. Zo veelzijdig als de stad, zo veelzijdig zijn de mensen die er wonen en komen. En ook dat maakt dat vrijwel iedereen zich welkom voelt in onze wereldberoemde hoofdstad. Van typische volksbuurten als de Jordaan tot het hippe Oud-West en de (zo ongeveer) duurste wijk om te wonen Oud-Zuid… samen maken zij Amsterdam tot de unieke stad waar iedereen zo van houdt.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).