bruisende zaken

Als je haar maar goed zit!

Als je haar maar goed zit!

01-09-2021

Het uiterlijk is voor veel mensen ontzettend belangrijk. Daar zijn ze zich bij Jafemy Hairstudio in Almere maar al te goed van bewust. “Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden en met een coupe die bij ze past weer de deur uit te laten gaan”, aldus eigenaresse Anita van Londen.

“We kunnen dus ook echt wat voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen betekenen.”

Met zo’n dertig jaar ervaring mag Anita zich met recht een expert in het kappersvak noemen en ook haar salon zelf is al sinds 2001 een begrip in Almere. “Samen met mijn collega Sofie sta ik klaar om onze klanten volledig in de watten te leggen. Man, vrouw, jong en oud… iedereen is welkom om in onze kappersstoel plaats te nemen. En wat voor coupe je ook wilt, van heel klassiek tot supertrendy, alles kan. Overigens geef ik van tevoren altijd een eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is met jouw haar om teleurstellingen achteraf te voorkomen.”

Knippen en meer

Of je nu komt voor een op maat gemaakte kleur in je haar, een permanent of extensions, ook daarvoor ben je bij Jafemy Hairstudio aan het juiste adres. “En ook in het knippen van krullend haar zijn wij gespecialiseerd.” Net als in dermatologie voor huid en haar trouwens. “We kunnen dus ook echt wat voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen betekenen. En wil je écht wat met je lange, afgeknipte haar doen? Kom dan bij ons je haar doneren. Wij werken samen met Stichting Haarwensen, knippen je haar met een leuke korting en sturen het kosteloos op. Zo help je gelijk een kind met haarproblemen.” Naast dit alles geven ze bij Jafemy Hairstudio ook nog regelmatig workshops, zoals onze vlecht- en opsteekworkshops. “En het leuke is: daar komen ook heel veel stoere vaders en opa’s op af. Daar maken we dus voor alle deelnemers iets speciaals van.” Benieuwd geworden? Maak dan zeker eens een afspraak bij Jafemy Hairstudio of loop gewoon eens binnen. Wil je meer info over wat Jafemy Hairstudio te bieden heeft?

Neem een kijkje op www.jafemyhairstudio.nl en volg ons ook op Facebook en Instagram.

Eigenaar: Anita van Londen | Jafemy Hairstudio | Markerkant 1201-14 , Almere | 06-27243209 | www.jafemyhairstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).