bruisende zaken

Stoor jij je aan rimpels?

Stoor jij je aan rimpels?

01-05-2023

Zeggen mensen vaker dat je een boze blik hebt? Met een botox of filler behandeling krijg je weer je frisse en jeugdige uitstraling terug. Van de kraaienpootjes en de fronsrimpel tot de lippen en de oksels bij Dokter André van Loenen weten we raad.

Een rimpel ontstaat door het samentrekken van spiertjes onder de huid. Wanneer we ouder worden dan wordt onze huid steeds dunner en minder elastisch. Hierdoor kunnen er sneller rimpels ontstaan. Heb je bijvoorbeeld last van fronsrimpels? Of van rimpels in het voorhoofd? Dit kunnen wij gemakkelijk behandelen met botox of fillers. Hierdoor kan je de onderhuidse spieren op die plekken niet meer aanspannen. Wat als gevolg heeft dat de rimpel aanzienlijk wordt verminderd.

Ook voor de lachrimpels rondom jouw ogen
- de zogenoemde kraaienpootjes – kunnen we botox toepassen. Kortom: alle rimpels die veroorzaakt worden door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, doordat we lachen of fronsen, kunnen behandeld worden. Wanneer er sprake is van zeer diepe rimpels kunnen er ook fillers toegepast worden. Tijdens het adviesconsult kijken wij wat de beste oplossing voor je is.

Na de behandeling zijn wij altijd bereikbaar voor vragen, zo ga je met een gerust gevoel weg.

Sterilisatie van man | Botox-Fillers | Diagnostiek | Ooglidcorrectie | Gynaecologie | Huidchirurgie

‘Ik zie er weer fris uit ’

Dr. C.W.H. van Raaltenpark 3, Zaandam | 075 - 616 98 73 | dokterandrevanloenen@gmail.com | www.dokterandrevanloenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum