Column

  Een mooi afscheid: eerlijk en transparant

Een mooi afscheid: eerlijk en transparant

01-01-2023

Verrast worden door onverwachte grote uitgaven is nooit gewenst, zeker niet bij het regelen van het afscheid van een dierbare. Op dat moment heb je behoefte aan duidelijkheid en zekerheid. “Iedere nabestaande moet bij een uitvaart volledig kunnen rekenen op eerlijkheid en begrip”.

Regelmatig merk ik dat nabestaanden denken weinig te kunnen kiezen als het gaat om locatie, organisatie en aankleding van een afscheid. Tegenwoordig is er juist bijzonder veel te kiezen mits iemand je daarbij vakkundig helpt. Ook met een beperkt budget kan een uitvaart op een bijzonder mooie plaats, ruime tijd voor het afscheid en met een aankleding die past bij het beeld van de overledene en hoe nabestaanden in het leven staan.

Er zijn ruime mogelijkheden en keuzes te maken voor een waardig en uniek afscheid; keuzes die je graag in één keer goed wilt én kunt maken. Een advies voor iedereen die met een overlijden te maken krijgt: vraag (indien mogelijk) bijtijds naar de wensen van de persoon in kwestie en vraag een offerte of oriënterend gesprek met een uitvaartverzorger aan. Daarmee ben je voorbereid en kun je tijdig een passende, waardevolle en unieke uitvaart regelen.

Juist in een periode van verlies en verdriet wil je dat iemand jou op een persoonlijke, eerlijke en deskundige manier helpt met een uitvaart die recht doet aan het leven van je dierbare. Een stijlvolle uitvaart regelen we samen.

24/7 bereikbaar 06 – 44 20 60 20 info@multiuitvaartverzorging.nl www.multiuitvaartverzorging.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding