column

Decembermaand… feestmaand

Decembermaand… feestmaand

01-12-2022

Niet voor iedereen is de decembermaand even feestelijk. Je zult misschien denken: “Een niet al te vrolijk begin van een column….” Toch raak ik het aan, juist in deze maand.

Voor melding van overlijden BEN IK 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Als je een dierbare moet missen is er minder of helemaal geen reden voor feestelijkheden. Ook voor mensen die al langer geleden te maken hebben gehad met een verlies, is het vaak moeilijk om in die ‘feestelijke maand’ de juiste balans te vinden.

Aan de ene kant probeer je om er wat van te maken, het leven de kans te geven gevierd te worden, maar aan de andere kant voelt het vaak zinloos en is het zo ontzettend moeilijk om mee te gaan in alles wat er aan feestelijkheden voorbijkomt. Een hart onder de riem, een steun in de rug, een luisterend oor… allemaal zo belangrijk. Het hele jaar door, maar juist ook in deze maand.

Ken je iemand in jouw omgeving die een ingrijpend verlies heeft meegemaakt?

Sta eens onverwacht op de stoep met een bloemetje, maar vooral met een luisterend oor. Je kunt het verlies niet wegnemen en het verdriet niet oplossen, maar door er te zijn en er ruimte voor te maken, kan het wel wat lucht geven.

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com | info@moniquebankras.com Monique Bankras Uitvaartbegeleiding

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding