column

Na de uitvaart

Na de uitvaart

01-06-2022

In de dagen tussen overlijden en uitvaart ben ik families nabij in alles wat geregeld moet worden. In de weken daarna bezoek ik de familie altijd nog een keer om wat na te praten over het afscheid en zo de intense periode die ik met ze ‘mee mocht lopen’ af te sluiten.

Voor melding van overlijden BEN IK 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Voor de familie begint dan een ‘nieuwe fase’…..leren leven met het verlies, het verdriet er laten zijn en toch ook weer elke dag opstaan en de dingen oppakken die het leven van ze vraagt. Ook moeten er vaak veel praktische zaken afgehandeld worden, dat vraagt veel tijd en energie. Veel instanties vragen om gegevens om zaken op te zeggen of om te zetten.

Ook hierin bied ik professionele ondersteuning door het aanmaken van een account bij Nabestaanden-loket. Met dit account besparen nabestaanden zich veel ergernis, tijd en inspanning. Het is een handig stuk ‘online gereedschap’ om veel zaken eenvoudig geregeld te krijgen. Zonder extra kosten.

Net zoals een uitvaart maatwerk is, zo is ook nazorg maatwerk. Liefdevol, betrokken en praktisch sta ik u ook dan graag nog steeds bij.

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding