column

Samen werking

Samen werking

01-04-2022

Vanaf 22-02-2022 ben ik een samenwerking aangegaan met mijn collega Sandra Boorsma. Als u mij belt om een overlijden te melden, doe ik natuurlijk mijn uiterste best om er zelf voor u te zijn. Mocht dit echter niet lukken, dan komt Sandra om u bij te staan.

Voor melding van overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Sandra en ik hebben elkaar een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet, toen zij bij een uitvaartcentrum in de buurt werkte. Er was gelijk een klik! Toen ik later in de tijd hoorde dat zij de opleiding voor uitvaartverzorging ging doen, heb ik haar benaderd om beter kennis met elkaar te maken. Zij heeft haar stage bij mij gedaan en inmiddels hebben we al veel bijzondere, waardevolle en intense momenten beleefd bij verschillende families in de afgelopen periode. Wij staan voor dezelfde principes in ons werk, wat ook terug te zien is in onze kernwoorden: Liefdevol, betrokken en praktisch en de kracht van liefdevolle verbinding.

“SAMEN STAAN WIJ STERK OM U BIJ TE STAAN OP EEN SCHARNIERMOMENT IN UW LEVEN”

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum