column

Traditioneel of toch anders…?

Traditioneel of toch anders…?

01-03-2022

U staat er wellicht niet zo bij stil, maar er zijn veel mogelijkheden als het op rouwvervoer aankomt.

Voor melding van overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871

Natuurlijk is het heel stijlvol om te kiezen voor die prachtige rouwauto in het zilvergrijs, zoals u die vast wel kent. Maar wist u dat u bijvoorbeeld ook met een uitvaartbus, samen met zo’n 15 familieleden of vrienden, uw dierbare mee kunt nemen naar de uitvaartlocatie? Of dat het mogelijk is om zelf de rouwauto te besturen? Ook een motor met zijspan, een loopkoets of een olditmer VW-bus behoren tot de mogelijkheden. En zelfs een uitvaartbakfiets! Laatst zette ik die nog in bij een man die zelf altijd veel fietste en een enthousiast trainer was in de wielrensport. Zijn kleinzoon ‘fietste’ opa vanaf het huisadres naar de plaatselijke kerk, de hele familie sloot fietsend aan. Wat een mooie persoonlijke manier om iemand naar zijn laatste rustplaats te begeleiden.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden voor het vormgeven van een afscheid? Ik kom graag, vrijblijvend, bij u langs voor een inspiratiegesprek!

Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 www.moniquebankras.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding