Column

 Transformologist

Transformologist

01-11-2021

Ik ben Claudia en ik ben een transformologist. Wat dat betekent? Dat ik niet zomaar een coach of counselor ben.

Ik werk niet “aan mensen”, ik werk met mijn klanten samen om een diepgaande, blijvende transformatie te realiseren. Niet op een zware manier, eigenlijk op een hele speelse manier. Je hoeft bij mij niet in je verleden te graven. Het gaat niet om de wie, wat, waar, hoe en wanneer. Ik bevrijd je van de emoties en overtuigingen die jij aan eerdere situaties hebt gekoppeld en die nu nog je gedrag aansturen.

Ik werk samen met mijn klant om haar te bevrijden van emoties en negatieve overtuigingen zoals niet goed genoeg voelen of alles perfect willen doen. Daar heb je last van, die sturen je gedrag nu (nog) aan.

Stel je voor dat je bevrijd bent van dit soort emoties en overtuigingen? Die je blokkeren, weerhouden, vast laten zitten. Stel je voor dat dat weg is? Wat zou je dan doen? Hoe zou je je dan voelen? Ik garandeer je, dat je je vrij voelt, bevrijd, licht, levendig. Dat je volop kunt genieten. Dat je niet meer krampachtig alle ballen in de lucht probeert te houden en kan lachen, zelfs schaterlachen als er 1 valt.

zonder schuldgevoel of twijfel helemaal jezelf durven zijn en laten zien

Fnidsen 77, Alkmaar | 06-22922101 | info@jouwtransformatie.nl | www.jouwtransformatie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding