bruisende zaken

Davidii Cosmetics vecht voor een betere wereld

Davidii Cosmetics vecht voor een betere wereld

01-11-2021

“Ik kom niet uit een ondernemersgezin maar de mentaliteit van ‘aanpakken en hard werken’ heb ik wel van huis meegekregen”, vertelt Camilla. “Ik heb even moeten zoeken voordat ik wist wat ik wilde maar het begint nu allemaal op zijn plek te vallen.”

Diervriendelijk, duurzaam en eerlijk

 

 

Goed voor mens, dier en milieu

“Ik heb een heel gevoelige huid. Bij mijn eigen speurtocht naar natuurlijke producten zonder allerlei chemische toevoegingen liep ik er tegenaan dat bijvoorbeeld niet altijd duidelijk is welke ingrediënten producten bevatten en dat de informatie hierover soms ook niet blijkt te kloppen. Vandaar dat ik in 2020 besloot zelf een webshop te beginnen.” Voordat producten worden aangeboden op de webshop, probeert Camilla ze eerst zelf uit. “Ik zoek bovendien alles uit over de producten zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat ze iets kopen dat daadwerkelijk goed is voor mens, dier én milieu.”

Eigen gezichtsverzorgingslijn

Davidii Cosmetics verkoopt inmiddels producten van merken als Shampoobars en Lord & Berry. “Deze maand lanceer ik een eigen gezichtsverzorgingslijn, die wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant. De ultieme droom is een fysieke winkel waar ik ook events kan organiseren, maar dat is iets voor de verdere toekomst. Ik stop al mijn tijd, liefde en energie in Davidii Cosmetics om er een succes van te maken. Het voelt sowieso geweldig om mensen die net zo’n moeilijke huid hebben als ik te kunnen helpen en op mijn eigen, bescheiden manier een bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. Als iedereen dat doet, komen we een heel eind!”

Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral eens op www.davidii.nl voor het complete aanbod van producten.

Camilla May Son-A-Hing is jong en gedreven. Ze is druk bezig met de afronding van haar studie International Business & Entrepreneurship en ondertussen runt ze haar eigen onderneming: Davidii Cosmetics. Deze webshop is gespecialiseerd in natuurlijke en diervriendelijke cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten.

 

Tip: VOOR DE FEEST- MAANDEN ZIJN PAKKETTEN TE KOOP

Davidii Cosmetics • 06-57471791 • info@davidii.nlwww.davidii.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding